tag:blogger.com,1999:blog-2061486369895501362.post6860505968496648855..comments2023-07-16T14:56:34.285+02:00Comments on Kokeboka mi: Hvor grovt er brødet ditt?Uglahttp://www.blogger.com/profile/05426606282367534462noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-2061486369895501362.post-23847635421356431642011-10-10T08:37:11.961+02:002011-10-10T08:37:11.961+02:00Du har helt rett, hadde vært interessant med mere ...Du har helt rett, hadde vært interessant med mere flak og andre godsaker i tillegg.<br /><br />Jeg har forresten en unge som nekter å spise annet enn kneip :-)Uglahttps://www.blogger.com/profile/05426606282367534462noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2061486369895501362.post-67323725540759017412011-10-09T23:23:47.941+02:002011-10-09T23:23:47.941+02:00Savnet alle varianter av flak som jeg putter i brø...Savnet alle varianter av flak som jeg putter i brødet, samt speltkli. Hvete bruker jeg ikke, så heldigvis var spelt på lista. <br /><br />Så her er helt klart forbedringspotensialer, hvis man ikke kjører safe og baker kneipp... :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2061486369895501362.post-13498486510277903102011-09-23T09:05:12.908+02:002011-09-23T09:05:12.908+02:00Jeg har tydeligvis ikke testet den godt nok. :-)
O...Jeg har tydeligvis ikke testet den godt nok. :-)<br />Oppdaget den nemlig først i dag og tenkte at denne måtte jeg lagre et sted og for min del blir det som oftest bloggen.<br />Takk for tips jeg skal se litt mer på det.Uglahttps://www.blogger.com/profile/05426606282367534462noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2061486369895501362.post-13967382823584020892011-09-23T08:55:55.068+02:002011-09-23T08:55:55.068+02:00Ser forresten at et brød med hele 100 % siktet rug...Ser forresten at et brød med hele 100 % siktet rug betegnes som fint.Matentusiastenhttps://www.blogger.com/profile/06222354444024767789noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2061486369895501362.post-73418466805072592062011-09-23T08:53:26.303+02:002011-09-23T08:53:26.303+02:00Jeg synes brødskalaen er litt misvisende, særlig p...Jeg synes brødskalaen er litt misvisende, særlig pga. dens glorifisering av sammalt hvete. F.eks vil et brød med 30 % rugmel blir klassifisert som fint, mens et brød med 50 % sammalt hvete blir betegnet som grovt. 70 % av sammalt hvete består jo av kornets kjerne!Matentusiastenhttps://www.blogger.com/profile/06222354444024767789noreply@blogger.com