tag:blogger.com,1999:blog-2061486369895501362.post1244521418342930251..comments2023-07-16T14:56:34.285+02:00Comments on Kokeboka mi: Torils Smash-kakeUglahttp://www.blogger.com/profile/05426606282367534462noreply@blogger.comBlogger53125tag:blogger.com,1999:blog-2061486369895501362.post-76336101570346896432020-05-13T09:28:50.434+02:002020-05-13T09:28:50.434+02:00Hei, med en liten langpanne ville jeg delt røra ti...Hei, med en liten langpanne ville jeg delt røra til bunnen i to og stekt disse hver for seg, slik at bunnen ikke blir så tykk. Men denne bunnen er ikke avhengig av kantene på langpanna, så det går fint å bruke et stekebrett med bakepapir på.<br />Eller så kan du jo lage halv porsjon av kaka, sånn sunnhetsmessig mest fornufting :-)<br />Lykke til med bakinga :-)Uglahttps://www.blogger.com/profile/05426606282367534462noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2061486369895501362.post-66084416568844290102020-05-12T16:42:38.032+02:002020-05-12T16:42:38.032+02:00Kan man lage denne i liten langpanne? Den ser fant...Kan man lage denne i liten langpanne? Den ser fantastisk ut 😍Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13468553421066581714noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2061486369895501362.post-80028309237702597842012-03-27T17:21:19.038+02:002012-03-27T17:21:19.038+02:00Hei
Vet ikke hvordan jeg kom inn på denne siden me...Hei<br />Vet ikke hvordan jeg kom inn på denne siden men jøje meg for en god kake:-)) Takk for oppskrift.. og lett og lageAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2061486369895501362.post-16751655244088238052012-02-08T13:24:32.744+01:002012-02-08T13:24:32.744+01:00Så flott! Tusen takk for hyggelig tilbakemelding.
...Så flott! Tusen takk for hyggelig tilbakemelding.<br /><br />Jeg har også blandet krem og vaniljekrem i det siste, dvs jeg har kjøpt det som heter vaniljvisp i Sverige og det er tilsvarende blanding. Jeg trodde riktignok jeg hadde kjøpt vaniljekrem :-)Uglahttps://www.blogger.com/profile/05426606282367534462noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2061486369895501362.post-4543068141733552762012-02-08T13:12:11.204+01:002012-02-08T13:12:11.204+01:00Dette er noko av det beste eg har smakt av kaker !...Dette er noko av det beste eg har smakt av kaker ! Og eg er ingen kakeelsker.Ooh my ... Mmmmm. Men eg blanda kremen og vaniljekremen.Wenchehttps://www.blogger.com/profile/01540314149785200717noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2061486369895501362.post-2970005144529379132011-11-15T03:05:11.077+01:002011-11-15T03:05:11.077+01:00How do you play Barcelona in this year?How do you play Barcelona in this year?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2061486369895501362.post-38622191777412374972011-08-04T22:04:21.620+02:002011-08-04T22:04:21.620+02:00Tusen takk for hyggelige tilbakemeldinger!Tusen takk for hyggelige tilbakemeldinger!Uglahttps://www.blogger.com/profile/05426606282367534462noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2061486369895501362.post-45339457801228337152011-07-28T16:43:10.392+02:002011-07-28T16:43:10.392+02:00Vi har akkurat laget den her hjemme, og den smakte...Vi har akkurat laget den her hjemme, og den smakte helt fantastisk! Det ble bare litt problemer med marengsen, for den sto for lite i ovnen. Så til neste gang skal vi huske å ha den litt lengre i ovnen sånn at bunnene ikke går i stykker som tusen knas;) Tusen takk for en fin smaksopplevelse!:)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2061486369895501362.post-16438909699778288132011-06-27T22:39:39.543+02:002011-06-27T22:39:39.543+02:00Denne må jeg prøve. Den så farlig god ut.
Ønsker...Denne må jeg prøve. Den så farlig god ut. <br /><br />Ønsker deg ei riktig fin uke.May-Helenhttps://www.blogger.com/profile/00773141991363749738noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2061486369895501362.post-51428437265171896772011-06-20T14:03:20.618+02:002011-06-20T14:03:20.618+02:00Denne kaka var umulig å lageDenne kaka var umulig å lageAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2061486369895501362.post-74161491510196877172011-06-15T14:10:39.775+02:002011-06-15T14:10:39.775+02:00Hei
Sombreros er:
Maarud Sombreros er sprø maissna...Hei<br />Sombreros er:<br />Maarud Sombreros er sprø maissnacks laget av maismel og vann som blandes til en deig. Deigen formes til små kremmerhus som tørkes i ovn. Deretter friteres Sombreros i vegetabilsk olje og smaksettes med krydder. <br />http://www.maarud.no/corn.html<br />Men om det er helt fritt for gluten er jeg ikke sikker på.<br /><br />Hvis man tåler spor av gluten og kan spise smash, så kan man ha bare ha smash i bunnen,man trenger ikke ekstra kjeks.<br /><br />Lykke til med baksten :-)Uglahttps://www.blogger.com/profile/05426606282367534462noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2061486369895501362.post-82510700205147476642011-06-15T13:56:44.640+02:002011-06-15T13:56:44.640+02:00Hei! Jeg lurer på hva sombreros er og om det inneh...Hei! Jeg lurer på hva sombreros er og om det inneholder gluten? Jeg må bytte ut ritzen med noe annet siden vi har en som er allergisk mot mel:)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2061486369895501362.post-69602125866715440722011-05-29T20:13:49.884+02:002011-05-29T20:13:49.884+02:00Takk for hyggelig tilbakemelding! Jeg tok også lit...Takk for hyggelig tilbakemelding! Jeg tok også litt smash i marengsen da jeg lagde den i helga, det ble godt :-)Uglahttps://www.blogger.com/profile/05426606282367534462noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2061486369895501362.post-41535031540739419202011-05-29T17:03:00.682+02:002011-05-29T17:03:00.682+02:00En kommentar til:-) Jeg tok litt smash i marengsen...En kommentar til:-) Jeg tok litt smash i marengsen og det ble veldig godt.-)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2061486369895501362.post-72086827857608468392011-05-29T17:01:04.937+02:002011-05-29T17:01:04.937+02:00Denne kaka var rett og slett veldig god!!! Ble kje...Denne kaka var rett og slett veldig god!!! Ble kjempe suksess på bursdagen her i dag:-)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2061486369895501362.post-7656488006799902022011-05-28T22:40:01.741+02:002011-05-28T22:40:01.741+02:00Nam, denne håper jeg at jeg har viljestyrke nok ti...Nam, denne håper jeg at jeg har viljestyrke nok til å styre unna - den virker nemlig fantastisk god..lisehttps://www.blogger.com/profile/08759026507644606032noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2061486369895501362.post-73362817107461658962011-05-28T17:10:48.204+02:002011-05-28T17:10:48.204+02:00Tusen takk for innspill. Jeg holder på å lage kaka...Tusen takk for innspill. Jeg holder på å lage kaka nå og skal definitivt prøve med litt glasur i kremen.<br />Jeg skal også oppdatere oppskrifta med en litt mer brukervennlig og tydelig beskrivelse.Uglahttps://www.blogger.com/profile/05426606282367534462noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2061486369895501362.post-33493134506734758102011-05-28T16:48:23.981+02:002011-05-28T16:48:23.981+02:00Og et triks for å slippe speileggsmak er å varme o...Og et triks for å slippe speileggsmak er å varme opp sjokoladen og sukkeret først til det har smeltet og røre inn egget etter at man har tatt det av varmen:-)<br /><br />NN over.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2061486369895501362.post-73491335701268583202011-05-28T16:46:14.747+02:002011-05-28T16:46:14.747+02:00Hvis man lager litt mer sjokoladeglasur som man så...Hvis man lager litt mer sjokoladeglasur som man så avkjøler og så blander inn den piskede kremen i, får man en nyyyydelig krem til å ha på toppen! Jeg synes kaka får enda bedre helhet i smak på den måten.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2061486369895501362.post-22364884412886709632011-05-28T16:35:27.941+02:002011-05-28T16:35:27.941+02:00Den så nydelig ut og lett å lage! har laget den, k...Den så nydelig ut og lett å lage! har laget den, kakeentusiast som jeg er... :-)<br />En liten kommentar til speileggkaka: smaker en sjokoladekake speilegg og pyton er det nok du som har gjort en feil ;-) Så litt flaut å skrive det var den værste kaka du har smakt, sier nok mer om deg som baker enn kakeoppskrifte. ;-)<br /><br />Men nå skal vi kose oss hvertfall!!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2061486369895501362.post-58529656814581746022011-05-27T22:28:49.296+02:002011-05-27T22:28:49.296+02:00Hehe! Speilegg-smak på Smash-kake er nok ikke så g...Hehe! Speilegg-smak på Smash-kake er nok ikke så godt nei. Viktig at man bare varmer plommene, sukker og smør forsiktig, og så tilsetter sjokoladen så den smelter. Plommene må ikke koke!Toril Kringen (Smash-kake-Toril)noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2061486369895501362.post-91345724893423878282011-05-27T19:30:00.061+02:002011-05-27T19:30:00.061+02:00Dette er det verste jeg har smakt... Hele kaken mi...Dette er det verste jeg har smakt... Hele kaken min smakte speilegg...? Jeg er kvalm fra ende til aen!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2061486369895501362.post-84535613468269904062011-05-27T18:27:37.986+02:002011-05-27T18:27:37.986+02:00Hei
Det er egentlig bare oppå man har smash, så de...Hei<br />Det er egentlig bare oppå man har smash, så det rekker langt med en halv pose. Spesielt hvis man har den ekstra store posen som jeg kjøpte nettopp.<br />På en annen side har jeg tenkt å teste med litt ekstra smash i bunnen neste gang jeg lager.Uglahttps://www.blogger.com/profile/05426606282367534462noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2061486369895501362.post-91618376349320210072011-05-27T17:26:09.877+02:002011-05-27T17:26:09.877+02:00Nå lager jeg Smash-kake til i kveld for vi feirer ...Nå lager jeg Smash-kake til i kveld for vi feirer 22 års bryllupsdag i dag :) Jeg lurer på om det er kun oppå det skal være smashsjokolade. Ser slik ut i oppskriften, men det blir jo mye å ha en hel pose, gjerne to på toppen. Har jeg misforstått noe?<br />Gleder meg uansett til å smake :) HildeHildehttp://hildepildebilde.blogg.nonoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2061486369895501362.post-59837267183910118722011-05-27T12:11:12.786+02:002011-05-27T12:11:12.786+02:00Takk, det var jo hyggelig.
Toril og jeg er jo litt...Takk, det var jo hyggelig.<br />Toril og jeg er jo litt overveldet her over interessen for kaka, men det er jo bare moro :-)Uglahttps://www.blogger.com/profile/05426606282367534462noreply@blogger.com