tirsdag 27. juli 2010

Geitostmuffins

Grove muffins som passer til lunsj eller et lite mellommåltid. Muffinsene er overraskende milde i smaken tatt i betraktning mengden geitost, men de vekket heller liten begeistring hos ungene.


12 store muffins

150 g hvetemel

1 ts salt
100 g sammalt hvete fin
30 g havregryn
2 ts bakepulver
60 g solsikkeolje
150 g yoghurt naturell
1,5 dl vann
5-7 cm purreløk finhakket
190 g hukeli chevre naturell

Rør sammen alt.
Fordeles i 12 store muffinsformer.
Stekes på 200 grader i 20 minutter.

Neste gang disse lages regner jeg med at jeg gjør noen forandringer:
- bytter purreløk med rødløk
- har i noen skiver spekeskinke i småbiter

1 kommentar:

Hyggelig at du har lyst til å kommentere.
Det ble dessverre så mye spam-kommentarer at jeg må sette på ordbekreftelse, håper det ikke er for irriterende.
Takk.