Plutselig en dag kom gubben på at vi kunne slenge lefsene på grillen og du verden for en åpenbaring. Dette ble noe helt annet! Utrolig hvor mye grilling kan utgjøre for smaken. Lefsene blir sprø istedet for litt slappe, mye raskere gikk det også.
Til 2 voksne og 2 barn
600 g kyllingkjøttdeig
3 små løk
en halv pose tacokrydder
150 g philadelphia naturell
2-3 ts korianderpasta fra Blue Dragon (eller korianderpulver eller knus korianderfrø)
en bunt vårløk (6 stk?)
2 rød chili uten frø
100-200 g revet cheddar
6 tortillalefser
Finhakk løk, vårløk og chili (ta ut frøene) hver for seg.
Dryss tacokrydder på kjøttdeigen.
Stek løken i olje til den er gyllen, ha i kjøttdeigen og stek litt. Ha i vårløk og chili og stek til kjøttdeigen er ferdig.
Bland korianderpasta i smøreosten og smør blandingen på lefsene.
Fordel kyllingblanding utover halve lefsa og dryss på ost. Brett lefsene sammen.
Grill lefsene.
Man kan sikkert servere noe grøntfôr ved siden av hvis man ønsker det.
Tips for en stresset hverdag:
Kjøttdeigblandingen, osteblandingen, riving av ost - alt kan gjøres på forhånd og lagres i kjøleskapet.
Så da gjenstår det kun 10 minutters arbeid til smøring av lefser og grill.
Nam, da såg godt ut!
SvarSlettOg tips til ein travel kvardag er aldri feil, eg har ein forkjærlighet til å laga dobbelt, middag i dag og lunch i mårå:)
Yummy... Dette så skikkelig godt ut... Jeg sier ikke nei hvis noe slikt blir servert på neste hobbydag... ;-)
SvarSlettFor en kjempegod ide! Tusen takk.
SvarSlettDette må jeg prøve! Så veldig godt ut :)
SvarSlettNamna, skal absolultt prøves ut å grille det:)
SvarSlett