fredag 28. oktober 2011

Gorgonzolasaus

Årets beste ferieminne fra Montenegro var den fantastiske gorgonzolasausen de hadde på den ene restauranten. Jeg skjønner bare ikke hvorfor vi ikke har smakt denne før, så enkel og god som den er.


Mengdeberegning er litt vanskelig da man ikke helt kan forutsi hvor mye folk spiser av denne.

Et stykke gorgonzola
En boks fløte

Ha gorgonzolaen og litt fløte (ca 1 dl?) i en kjele og varm forsiktig opp til osten er smeltet.
Rør inn mer fløte til du får ønsket tykkelse og smak, ikke nødvendig å bruke hele boksen hvis man ikke ønsker. Mer fløte gjør sausen mildere.

Serveres til kjøtt, aller best til biff.
På bildet har vi brukt svinekjøtt, båtstekte poteter, fylt sopp og salat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hyggelig at du har lyst til å kommentere.
Det ble dessverre så mye spam-kommentarer at jeg må sette på ordbekreftelse, håper det ikke er for irriterende.
Takk.