Til 2 voksne og 3 barn
3 skiver brød
500 g kjøttdeig
1 stk egg
1 ts ingefær
0,5 ts muskat
salt
pepper
Skjær bort skorpene fra brødskivene og legg dem i vann. Når de er helt gjennomtrukket ta dem opp og klem ut vannet.
Ha alle ingrediensene i en bolle og rør sammen. (Ikke rør for mye, det kan gjøre at kjøttkakene seige og sprettballkaker er ikke så godt).
Form kjøttfarsen til passende store kuler.
Stekes i smør/olje, litt høy varme for å få en stekeskorpe, deretter på middels varme i ca 5-6 minutter til de er gjennomstekte.
Stekes i smør/olje, litt høy varme for å få en stekeskorpe, deretter på middels varme i ca 5-6 minutter til de er gjennomstekte.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Hyggelig at du har lyst til å kommentere.
Det ble dessverre så mye spam-kommentarer at jeg må sette på ordbekreftelse, håper det ikke er for irriterende.
Takk.