torsdag 2. februar 2012

Ny slankemetode


Det er mye moro å finne på facebook, i dag så jeg en reklame for ei dame som hadde tatt av 32 kg magefett på 2 måneder......
Men en slektning av meg hadde lagt ut slankekuren under, den er jo bare så innlysende, hvorfor har man ikke tenkt på dette før?NY SLANKEMETODE....


Nå er det kommet nye slankemetode. Har du prøvd ALT - uten resultat, prøv dette:

De aller fleste toåringer er slanke. I samarbeid med barneleger, radiologer, ernæringeksperter og utslitte foreldre er denne geniale dietten forsket frem:

-Frokost: Ett kokt egg, en skive brød med syltetøy. Spis to små biter av egget og smør resten ut på gulvet. Ta en bit av brødskiven og klin deretter syltetøyet godt inn i ansikt og klær.

-Lunsj: Fire fargestifter (valgfri farge), en neve knust potetgull og tre munnfuller av ett glass melk (hell resten på gulvet).

-Middag: En kjeks, to mynter. Noe rusk du finner under sofaen.

-Kveldsmat: Lag en skive ostesmørbrød som du hiver på gulvet. Drikk fire munnfuller av badevannet ditt.Dietten gjøres mere effektiv med tilrettelagt mosjon:

F.eks.: Legg deg på gulvet i et kjøpesenter og vri kroppen rundt i slynger samtidig som du skriker av full hals for å øke lungekapasiteten.


Når mannen fra Securitas kaster deg ut av butikken gjør du sterk motstand, spring over alt, hopp innimellom. Fall ofte og regelmessig; å reise seg opp igjen styrker musklene. Husk lungene. Skrik samtidig med disse øvelsene.


Be om en sparringspartner ved påkledning. Gjør med alle krefter motstand mot å bli påkledd. Nøy deg ikke med et skift, krev å få bytte til andre klær minst tre ganger.


Prøv Småbarnsmetoden du også!


Lykke til

6 kommentarer:

 1. Hehe, helt greit å være forbi den fasen gitt. Småbarnsfasen, asså, slankefasen er vi fortsatt i. :P

  SvarSlett
 2. Hi hi, den var jo eigentleg genial:o))

  SvarSlett
 3. hehe...ja, den var virkelig genial....hehe..

  SvarSlett
 4. Jeg kan også anbefale sår hals og vondt og svelge :-)

  SvarSlett

Hyggelig at du har lyst til å kommentere.
Det ble dessverre så mye spam-kommentarer at jeg må sette på ordbekreftelse, håper det ikke er for irriterende.
Takk.