Istedet for vanlig marsipankake hadde vi sjokolademoussekake i bryllupet vårt.
Dette er verdens enkleste jukse-Pascal-kake :-)
Bunn:
100 g smør
2 egg
2 dl sukker
1 dl hvetemel
1/2 dl kakao
1 ts vaniljesukker
Smelt smøret. Visp eggedosis. Bland smør, mel, kakao og vaniljesukker inn i eggedosisen. Hell blandingen i ei vanlig springform.
Stekes på 175 grader i 20 min.
Bunnen skal være tynn.
Fyll for de avanserte:
Lag vaniljekrem
Lag sjokolademousse.
Fyll for oss andre:
1 boks vaniljekrem
2 poser sjokolademousse (Ser ut som det bare finnes en type for tiden, den med daimkuler. Og ja, den blir best hvis man bruker fløte når man lager den)
Avkjøl bunnen.
Fordel boksen med vaniljekrem utover bunnen.
Fordel sjokolademoussen over vaniljekremen.
Sett kjølig så lenge som sjokolademoussen krever.
(Hvis noen lurer på "nederste laget" på kaka på bildet, så står kaka fortsatt på springformbunnen :-)
Åh, den så nydelig ut! den må jeg prøve en dag!!!
SvarSlett