mandag 30. mars 2009

Honning- og sennepsmarinert laks

Ny laksefavoritt :-)


laksefilet
2 ss honning
2 ss dijonsennep
salt og pepper
liten neve hasselnøtter

Varm honningen litt i mikroen slik at den blir myk/flytende. Bland i sennep, salt og pepper. Smør laksefiletene med blandingen. Hakk hasselnøtter og strø disse over.

Stekes på 180 grader i ca 15-20 min. Pass på at de ikke blir stekt for lenge da blir de veldig tørre.

Serveres med potetstappe og foliestekte gulrøtter?

Denne porsjonen ble litt vel stor :-)

1 kommentar:

  1. Hei :) Dette så ut som en god lakserett! Har ikke prøvd å bruke hverken honning eller sennep sammen med laks før, høres spennende ut!

    SvarSlett

Hyggelig at du har lyst til å kommentere.
Det ble dessverre så mye spam-kommentarer at jeg må sette på ordbekreftelse, håper det ikke er for irriterende.
Takk.