9 store muffins
1,5 dl hvetemel
1 dl samalt hvetemel grov
1 dl havregryn
1 ts bakepulver
50 g flytende smør (evt. 0,75 dl solsikkeolje)
2 egg
1 dl samalt hvetemel grov
1 dl havregryn
1 ts bakepulver
50 g flytende smør (evt. 0,75 dl solsikkeolje)
2 egg
1,5 dl blåbærbiola (eller annen biola om du har)
3 veldig modne bananer
Bland det tørre.
Ha i egg, smør og biola og rør sammen.
Bananen kan enten skjæres i biter eller moses.
Rør inn bananen.
Ha muffinsrøra i store muffinsformer, gjerne et muffinsbrett i teflon.
Stekes på 200 grader i 20 min.
Ved små muffinsformer stekes de i 15 min.
Øydis har kommet med forbedringsforslag, f.eks speltmel og fiberbakstblanding, samt bytte ut smøret med olje. Tusen takk, jeg har oppdatert!
Heisann, har prøvd oppskriften din! Det ble kjempegode muffins, det blir nok ikke siste gang jeg lager dem ;) Takk for oppskriften!
SvarSlettTusen takk for hyggelig tilbakemelding. Her ser jeg at vi er blitt mer glade i grove muffins enn i fine. Har planer om å andre biolavarianter etterhvert.
SvarSlettNam! Eg har alt som trengst, så no blir det baking:) Gler meg til å smake; også er de jo (nesten) sukkerfrie:)
SvarSlettHehe, banan går under kategorien grønfôr så sukkerinnholdet ignoreres :-)
SvarSlettHåper du likte dem.