onsdag 21. oktober 2009

Stekt pestokylling

Storesøster erklærte at hun ikke likte kylling, så mor var for en gangs skyld snill og stekte kyllingboller i tillegg. Men hva skjedde? Jo, ungen gaflet innpå en hel filet. Flaks at mor hadde stekt litt ekstra :-)

Kyllingfilet
Pesto
salt
pepper

Legg kyllingen i panna og mens den steker smøres et tykt lag pesto på oversiden av filetene.
Snu kyllingen og ha på litt salt og pepper.
Stek til ferdig og eventuelt snu den et par ganger til.
(Hvor lenge? Aner ikke. Men tilsammen lå den nok i panna i 20 min med varierende varme)

Vi hadde kokte poteter og foliebakt gulrot og kålrot til dette, men poteten ble veldig tørr uten saus. Så neste gang har jeg tenkt å prøve potetstappe eller pasta.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hyggelig at du har lyst til å kommentere.
Det ble dessverre så mye spam-kommentarer at jeg må sette på ordbekreftelse, håper det ikke er for irriterende.
Takk.