4 egg
litt vann
salt
pepper
Rør sammen eggene med litt vann, salt og pepper i en egen bolle eller glass.
Bollen som eggerøra varmes i bør helst ha så stor bunn som mulig, men selvsagt når man har en type skål å velge i så tar man den.
Dekk hele skåla med plastfolie, da slipper man at eggerøra setter seg fast og rengjøringa går som en drøm.
Hell oppi røra og sett ei teskje oppi for å lede varmen ned i bunnen. det går helt sikkert fint uten den skjea også, uten at jeg har prøvd det.
Sett bollen inn i mikroen og da har man to alternativer:
1. Latskapsmetoden, sett den på 3 minutter (avhengig av mikro selvsagt) og bli ferdig med det. Da blir det mer omelett enn røre.
2. Anstrenge-seg-litt-metoden, sett den på 1 minutt, ta ut bollen og rør. Deretter sett inn bollen igjen i et minutt, ta ut og rør osv.
Og for å få mikroen til å virke måtte vi selvsagt lete hele kontoret etter en skjøteledning.
Metall i mikroen? Hjelp! tør jeg det? Er ikke det farlig? Ellers smart oppskrift. :)
SvarSlettGuuuuuuudameg SÅ KJEKT !. .men hva med metallet da? ..det spraker og smeller vel? :)
SvarSlettJeg må vel si at jeg har minner om sprakende tallerkener med gullkant på ja, men dette fungerte helt fint. Det går sikkert helt fint uten skje også.
SvarSlett