søndag 11. november 2012

Høstens beste lunsj

Utenlandsreiser, både egne og andres, resulterer ofte i en eller annen hermetikkboks med god pâté. Vi sliter litt med å huske på disse boksene, men av og til husker vi dem og slår til med litt ekstra god lunsj.
 
 
1 boks med en eller annen pâté
litt kantareller
litt sjampinjong
litt rødløk
godt brød
godt smør
 
Finhakk løken.
Skjær soppen i skiver
Skjær pâtéen i skiver.
Stek løken, soppen og pâtéen hver for seg.
Skjær brødet i tykke skiver.
 
Smør brødskivene med et tykt lag godt smør (kan sløyfes).
Less oppå med sopp og løk og topp det hele med noen skiver pâté
Server.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hyggelig at du har lyst til å kommentere.
Det ble dessverre så mye spam-kommentarer at jeg må sette på ordbekreftelse, håper det ikke er for irriterende.
Takk.