mandag 20. september 2010

7-rettern fra Bagatelle



Søndag kveld var det endelig duket for Hellstrøm i Operaen.
Jeg hadde trodd han skulle dukke opp innimellom rettene og servere noen anekdoter, men det gjorde han ikke. På en annen side var det vel best for resultatet at han hang på kjøkkenet istedet.


Jeg tror bildene taler for seg selv :-)

Tartare og carpaccio på salma laks, løyrom og pocherte vaktelegg:


Tomat og krabbesalat:


Kamskjell "à la plancha" med endive og ingefær:


Grillet kveite, ratatouille, aromasmør:


Varm "foie gras" med fersken og sarawak-pepper:


Årets ferske lam - carré og sadel, med soppfrikasé og høstens grønnsaker:


Sjokoladeterte - karamellkrem:


Og med en perfekt tilpasset vinmeny, det er vel unødvendig å si mer :-)

5 kommentarer:

  1. Der skulle jeg gjerne vært, er ikke mer å si!

    SvarSlett
  2. Åhh det er heelt nydelig ut:)

    SvarSlett
  3. wow! Det så og hørtes godt ut!

    SvarSlett
  4. herlig!

    vh lars spiser, drikker & synser :-)

    SvarSlett
  5. MMMMMM
    For en herlig blogg du har - legger meg til som følger, jeg:-)

    SvarSlett

Hyggelig at du har lyst til å kommentere.
Det ble dessverre så mye spam-kommentarer at jeg må sette på ordbekreftelse, håper det ikke er for irriterende.
Takk.