mandag 20. september 2010
7-rettern fra Bagatelle
Søndag kveld var det endelig duket for Hellstrøm i Operaen.
Jeg hadde trodd han skulle dukke opp innimellom rettene og servere noen anekdoter, men det gjorde han ikke. På en annen side var det vel best for resultatet at han hang på kjøkkenet istedet.
Jeg tror bildene taler for seg selv :-)
Tartare og carpaccio på salma laks, løyrom og pocherte vaktelegg:
Tomat og krabbesalat:
Kamskjell "à la plancha" med endive og ingefær:
Grillet kveite, ratatouille, aromasmør:
Varm "foie gras" med fersken og sarawak-pepper:
Årets ferske lam - carré og sadel, med soppfrikasé og høstens grønnsaker:
Sjokoladeterte - karamellkrem:
Og med en perfekt tilpasset vinmeny, det er vel unødvendig å si mer :-)
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Der skulle jeg gjerne vært, er ikke mer å si!
SvarSlettÅhh det er heelt nydelig ut:)
SvarSlettwow! Det så og hørtes godt ut!
SvarSlettherlig!
SvarSlettvh lars spiser, drikker & synser :-)
MMMMMM
SvarSlettFor en herlig blogg du har - legger meg til som følger, jeg:-)