søndag 6. november 2011

Varm Chaumes - romantisk kveldskos for 2

Litt kveldskos i romantisk dunkel belysning. Utrolig enkelt og veldig godt. 


Chaumes er en fransk bløt rødkittost produsert av pasteurisert kumelk.


2 porsjoner

1 boks Chaumes
1 pariserloff
1 god vin

Ta osten ut av treeska, behold pappen og knyt deretter hyssing rundt osten for at den skal beholde fasongen under oppvarming. Varm den i stekeovnen på 200 grader i 20 min.
Prøv å få den tilbake i eska igjen, hvis det ikke går så smaker det like godt i en skål også.
Åpne osten (bruk kniv, det er tross alt varmt) og server med loff.
Dypp biter av loffen i osten og nyt.

Hvis du liker sprø loff så kan du riste loffen først, evt. gjøre det litt mer avansert:
Legg loffskiver i langpanna med et par dråper flytende smør eller olje på, stek dem på 250 grader i noen minutter, snu dem, hiv på et par dråper smør/olje på denne sida og stek et par nye minutter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hyggelig at du har lyst til å kommentere.
Det ble dessverre så mye spam-kommentarer at jeg må sette på ordbekreftelse, håper det ikke er for irriterende.
Takk.