onsdag 18. april 2007

Agurkruller

antall: 20 +

2 agurker
200 g Philadelphia
2 ts dill finhakket
1 sitron - skallet
1 paprika
salt, pepper
spekeskinke
røkt ørret/laks

Skjær det meste av paprikaen i tynne strimler, ta noen av strimlene og finhakk dem.
Ost, dill, sitronskall, finhakket paprika og rør til det blir kremaktig. Smak til med salt og pepper.
Bruk din beste potetskreller (den fra tupperware kan anbefales :-) og skjær agurkene i tynne laaange skiver. De blir ganske våte så tørk dem av med tørkepapir. (Husk resirkulert papir er ikke bra for slike formål, da ingen vet hvor returpapiret har vært :-) Ta en skive agurk og smør litt ostekrem på. Legg på skinke eller fisk. På skinka legg litt paprikastrimler, på fisken legg noen dusker dill. Rull sammen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hyggelig at du har lyst til å kommentere.
Det ble dessverre så mye spam-kommentarer at jeg må sette på ordbekreftelse, håper det ikke er for irriterende.
Takk.