søndag 5. august 2007

Oppbevaring av ruccola


Ruccolasalaten holder seg bedre hvis man putter den i en plastpose og blåser den opp slik at den blir som en ballong.

4 kommentarer:

  1. Smart tips, det var jeg faktisk ikke klar over. Har trod at lufttett boks var det beste, men dette skal jeg teste neste gang jeg kjøper ruccola.

    SvarSlett
  2. oj, jøss, det visste jeg ikke! Og så var det dette med plass i kjøleskapet da...

    SvarSlett
  3. Eller hva/hvordan du blåser opp brøposen😳🙄

    SvarSlett
    Svar
    1. Jeg bruker bare pusten til å blåse den opp. Sikkert ikke superhygenisk. Alternativet kan være å bruke hårføner, sykkelpumpa eller ene kakesprøyta som er som en pumpe.

      Slett

Hyggelig at du har lyst til å kommentere.
Det ble dessverre så mye spam-kommentarer at jeg må sette på ordbekreftelse, håper det ikke er for irriterende.
Takk.