Av og til skjønner vi ikke hvorfor vi kjøper kjøttboller på butikken når de vi lager selv er så mye bedre, selv om jeg selvsagt vet hvorfor man kjøper istedet for å lage selv :-)
ca 10 porsjoner?
ca 10 porsjoner?
1 kg kjøttdeig av svin
1 kg kjøttdeig av storfe
½ rød paprika
½ gul paprika
½ grønn paprika
5 sjalottløk
½ purreløk
1 boks ansjos
5 fedd hvitløk
1 chili
Worchestershiresaus
Salt
Pepper
100 g feta
100 g cheddar
litt parmesan
1 kg kjøttdeig av storfe
½ rød paprika
½ gul paprika
½ grønn paprika
5 sjalottløk
½ purreløk
1 boks ansjos
5 fedd hvitløk
1 chili
Worchestershiresaus
Salt
Pepper
100 g feta
100 g cheddar
litt parmesan
Putt paprika, løk, ansjos og chili i den magiske boksen fra Tupperware med kniver i (Quick Chef). Sett på lokket og rør rundt noen ganger og vips så er alt i bittebittesmåbiter. Alternativt bruk din supergode kjøkkenkniv :-)
Riv osten.
Bruk 3 forskjellige boller og fordel ingrediensene:
1. chili, hvitløk, ansjos, worch, parmesan
2. purre, løk, paprika, ansjos, cheddar, worch
3. purre, løk, paprika, feta
Til slutt rører du inn kjøttdeigen.
Jeg brukte både svin og storfe i alle tre variantene.
Gni inn hendene med olivenolje og rull boller.
Gni inn hendene med olivenolje og rull boller.
Stekes i steikepanna.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Hyggelig at du har lyst til å kommentere.
Det ble dessverre så mye spam-kommentarer at jeg må sette på ordbekreftelse, håper det ikke er for irriterende.
Takk.