torsdag 29. mars 2007

Alternativ potetsalat

1 kg småe fine nypoteter med skall
150 gr. havsalt ( mye?..men det SKAL være det)
1/2 sitron
1/2 dl olivenolje
4 ss finhakket gressløk

Vask potetene, men pass på at du ikke skraper av deler av skallet - det må være inntakt, hvis ikke blir det fryktelig salt. Legg dem i kjelen med vann så det dekker, dryss saltet over. Legg på lokk, og la dem koke i 45 minutter ( de koker ikke i stykker - det sørger saltet og sitronen for). Hell av vannet og legg potetene over i en skål, dryss dem med litt fint salt (ca 2 ts) og la dem avkjøle i ca 15 minutter. Vend så inn litt olivenolje og hakket gressløk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hyggelig at du har lyst til å kommentere.
Det ble dessverre så mye spam-kommentarer at jeg må sette på ordbekreftelse, håper det ikke er for irriterende.
Takk.