Verdens enkleste sommerkake.
1 pakke marsipan (400-500 g)
1 pakke bixit havrekjeks
1 dl sukker
masse rabarbra kuttet i biter
ildfast form ca 20x30 cm, høyde 5 cm
Skjær marsipanen i skiver og fordel utover forma, trykk den litt utover slik at den dekker bunnen. Knus kjeksene og ha over. Fyll opp til kanten med rabarbrabiter. Til slutt strør man sukkeret over rabarbraen.
Stekes/varmes i ovnen på 175 grader i ca 30 min.
Serveres med vaniljeis.
Fungerer godt å varme opp restene neste dag også :-)
1 pakke marsipan (400-500 g)
1 pakke bixit havrekjeks
1 dl sukker
masse rabarbra kuttet i biter
ildfast form ca 20x30 cm, høyde 5 cm
Skjær marsipanen i skiver og fordel utover forma, trykk den litt utover slik at den dekker bunnen. Knus kjeksene og ha over. Fyll opp til kanten med rabarbrabiter. Til slutt strør man sukkeret over rabarbraen.
Stekes/varmes i ovnen på 175 grader i ca 30 min.
Serveres med vaniljeis.
Fungerer godt å varme opp restene neste dag også :-)
Dette ser og høres skikkelig godt ut. Må nok prøve å lage denne paien i løpet av sommeren.
SvarSlettNå har jeg fått rabarbra av dere så jeg har ingen unnskyldning. ;-)
SvarSlett