mandag 28. mai 2007

Rabarbrapai


Verdens enkleste sommerkake.

1 pakke marsipan (400-500 g)
1 pakke bixit havrekjeks
1 dl sukker
masse rabarbra kuttet i biter

ildfast form ca 20x30 cm, høyde 5 cm

Skjær marsipanen i skiver og fordel utover forma, trykk den litt utover slik at den dekker bunnen. Knus kjeksene og ha over. Fyll opp til kanten med rabarbrabiter. Til slutt strør man sukkeret over rabarbraen.
Stekes/varmes i ovnen på 175 grader i ca 30 min.
Serveres med vaniljeis.

Fungerer godt å varme opp restene neste dag også :-)

2 kommentarer:

  1. Dette ser og høres skikkelig godt ut. Må nok prøve å lage denne paien i løpet av sommeren.

    SvarSlett
  2. Nå har jeg fått rabarbra av dere så jeg har ingen unnskyldning. ;-)

    SvarSlett

Hyggelig at du har lyst til å kommentere.
Det ble dessverre så mye spam-kommentarer at jeg må sette på ordbekreftelse, håper det ikke er for irriterende.
Takk.