3 små bokser lettrømme eller 1 vanlig 3 dl boks
3 ss majones
3 sylteagurk, finhakket
3 ss sylteagurksaft
2 ts grov sennep
salt, pepper
2 løk
2 grønne, syrlige epler (granny smith)
10 cm purreløk av den grønne delen (gir fin farge)
1 kg kokte poteter
Bland rømme, majones, agurk, sennep, salt og pepper sammen i en stor bolle. Smak om det ble slik du liker det, eller ha oppi mer av det du synes mangler.
Hakk løk og del eplene i så små biter som du selv ønsker. Bland dette inn i "rømmen".
Hvis skallet på potetene er fint så lar jeg det være på, hvis ikke skreller jeg dem. Kutt poteten i passe biter og vend disse inn i "rømmen".
Kvern litt pepper over og pynt med litt grønn purreløk.
Kvern litt pepper over og pynt med litt grønn purreløk.
Tips enkel potetsalat:
Kjøp en ferdigpakke potetsalat. Del et eple i biter og rør inn. Har du kokte poteter så ha i det også.
Kjøp en ferdigpakke potetsalat. Del et eple i biter og rør inn. Har du kokte poteter så ha i det også.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Hyggelig at du har lyst til å kommentere.
Det ble dessverre så mye spam-kommentarer at jeg må sette på ordbekreftelse, håper det ikke er for irriterende.
Takk.