lørdag 19. desember 2009

Snickers

Årets julegodis er i boks. Og i år ekstra sunt siden jeg brukte speltfras, 78% fullkorn :-)


150g farin
400g lys sirup
2 ts vaniljesukker
340g peanøttsmør, grov type (et glass)
1,5 l havrefras
(1.5dl kokosmasse kan tilføres hvis ønskelig)
500g sjokolade

Varm farin, sirup, vaniljesukkerog peanøttsmør i en stor kjele til sukkeret smelter.
Deretter blandes havrefrasen inn i "snickersblandingen".
Fordel blandingen utover ei langpanne.
Sjokoladen smeltes og helles over.
Avkjøles og deles i biter.

Hvis du er usikker om sjokoladen er varmet for mye slik at den kan bli hvit oppå så kan man strø over litt kokosmasse, det kamuflerer de hvite flekkene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hyggelig at du har lyst til å kommentere.
Det ble dessverre så mye spam-kommentarer at jeg må sette på ordbekreftelse, håper det ikke er for irriterende.
Takk.