lørdag 13. mars 2010

Rosa prinsessevafler

Det er mye man gjør for små prinsesser, og rosa vafler hørtes ut som en god ide.

Så vi lagde vafler og puttet oppi litt amerikanske konditorfarger, det gjorde susen på røra ihvertfall.

Men selve vaflene ble ikke spesielt rosa, men de fikk en utrolig fin og jevn brunfarge :-) De var selvsagt rosa inni, men vi hadde kanskje trodd at de skulle bli litt mer rosa utenpå også.....

6 kommentarer:

 1. Hei!
  For en fin matblogg du har...synes du legger ut "enkle" matretter,uten alt for mye dill til,å det liker jeg.
  Kommer veldig gjerne tilbake å titter her.
  Ha en fin Søndag.

  Hege

  SvarSlett
 2. Var de rosa inni sa du? For de så ikke så rosa ut utenpå! Men godt tiltak. Kan for så vidt også fortelle om min bror som puttet blå konditorfarge i fiskebollesausen. Jeg nektet og spise!

  SvarSlett
 3. ...eller grønne monstervafler! Fyllt med snørr (kan man lage en seig halvblank glasur, hmmm hmm smalte marshmellows) eller hjernekrem (brunrosa sprøyekrem) Nå kom jeg helt inn i goofy halloween spor her - ikke mye prinsesseaktig :)
  LizM

  SvarSlett
 4. Mamman til Øydis16. mars 2010 kl. 09:59

  Ja, ikke bare blå fiskebollesaus, men grønn risengrynsgrøt var også en av favorittene til den unge mannen. Vi hadde farge på all hvit mat en lang stund, da smakte det for noen, og ikke for andre. Så helt forferdelig ut. Men vi forsøkte oss ikke med rosa noe sted, det var stort sett standardfarger, grønn, gul, rød og blå.

  SvarSlett
 5. Hei, jeg vil bare tipse deg om at gult gir en knallfin farve på vafflene og det skinner litt mere gjennom enn det rosa (og grønne) Passer til påske

  SvarSlett
 6. Da må det være typen konditorfarge vil jeg tro. Jeg brukte rød kobditorfarge som du kjøper i matvarebutikken. Og der ble alt rosa.

  SvarSlett

Hyggelig at du har lyst til å kommentere.
Det ble dessverre så mye spam-kommentarer at jeg må sette på ordbekreftelse, håper det ikke er for irriterende.
Takk.