søndag 4. april 2010

Fine havrekjeks

Litt søte, kan spises med brunost, men veldig gode alene også. Aller best nystekt og når mamma lager dem.


1,5 dl sukker
1,5 dl smør (NB! smør, ikke margarin)
4,5 dl havremel
0,5 dl byggmel
1 dl hvetemel
1,5 dl potetmel
1 ts hornsalt
1 ts bakepulver
1,5 dl fløte

Rør smør og sukker hvitt. Bland det tørre. Rør inn melblandingen og fløten vekselsvis.  
Kjevle og stikk ut kjeks. (ca 3-5 mm tykt? og bruk et glass til å stikke ut)
Stekes ved 175 grader til de er lysebrune.
Kjeksene hever ikke i ovnen.

1 kommentar:

Hyggelig at du har lyst til å kommentere.
Det ble dessverre så mye spam-kommentarer at jeg må sette på ordbekreftelse, håper det ikke er for irriterende.
Takk.