onsdag 14. april 2010

Laks med fløtesaus og ris

Ikke akkurat slankekost, men pytt sann, det smaker ihvertfall godt :-) Hvilke grønnsaker som blir brukt avhenger av hva som finnes i kjøleskapet.


4 porsjoner
Tidsforbruk: 20 min

Laksefileter, minimum en pr person
1 paprika
2 gulrøtter
1 stor løk
1/2 boks fløte eller mer om man ønsker det
2 ss rød pesto
salt/pepper
ris

Start med risen og mens den koker lages resten.

Kutt løk, gulrøtter og paprika i biter og stek dem i panna. Det beste er å steke alt hver for seg, men lat som jeg er så stekes alt samtidig. Hell grønnsakene i en bolle.
Legg lakefiletene i panna og krydre dem med salt og pepper. Stek dem nesten ferdig.
Rør inn pestoen i fløten og hell over laksen.
Ha grønnsakene tilbake i panna.
La alt få et oppkok til fløten blir tykk, det tar ca 30 sek.

Mest sannsynlig skal da risen og laksen være ferdig samtidig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hyggelig at du har lyst til å kommentere.
Det ble dessverre så mye spam-kommentarer at jeg må sette på ordbekreftelse, håper det ikke er for irriterende.
Takk.