søndag 3. februar 2013

Klementin- og appelsinsorbet

En enkel sorbet med mye smak.
 
 
Ca 4 porsjoner (alt for lite)
 
4 dl juice (ca 8 klementiner og 3 appelsiner)
1 dl sukker
Noen biter mørk sjokolade
 
Hell juicen og sukkeret i en bolle og visp til sukkeret er løst opp.
Hell blandingen i ei ismaskin og kjør i ca 10 min til passe sorbet-tykkelse.
Hakk sjokoladen i små biter.
Server sorbeten i porsjonsformer og strø sjokolade over.
 

1 kommentar:

  1. Trevligt blogg! Kul recept med pesto-torsk, men jag tänkte precis som i en kommentar att man säkert kan köra fisken i ugnen.
    Jag gillar också dina deviser: Jag har aldrig mött en kalori som jag inte tycker om + Jag gillar att laga mat med vin, ibland häller jag det till och med i maten.
    Jag håller med...
    /Roland

    SvarSlett

Hyggelig at du har lyst til å kommentere.
Det ble dessverre så mye spam-kommentarer at jeg må sette på ordbekreftelse, håper det ikke er for irriterende.
Takk.