Laksefilet i porsjonsbiter
sitron
dill
salt, hvit pepper
olivenolje
Skjær sitronen i skiver. Legg dill på ei skive sitron, legg deretter på laksefileten. Så litt salt og pepper. Deretter litt dill igjen og til slutt ei sitronskive. Bruk mathyssing og knyt et bånd rundt "pakken".
Grilling: Smør laksen med litt olivenolje før du griller.
Stekeovn: Ta litt olje i bunnen av panna slik at det ikke fester seg. 200 grader i ca 20 min eller til du tror det er ferdig :-) (det ble litt mye hvitvin så vi glemte å følge med på klokka :-)
Grilling: Smør laksen med litt olivenolje før du griller.
Stekeovn: Ta litt olje i bunnen av panna slik at det ikke fester seg. 200 grader i ca 20 min eller til du tror det er ferdig :-) (det ble litt mye hvitvin så vi glemte å følge med på klokka :-)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Hyggelig at du har lyst til å kommentere.
Det ble dessverre så mye spam-kommentarer at jeg må sette på ordbekreftelse, håper det ikke er for irriterende.
Takk.