onsdag 11. april 2007

Laks med blåmuggost

Denne oppskriften har jeg fått av min nabo Ira.

Lakseskiver/hel lakseside
Blåmuggost
Parmesan
Sitronpepper
Salt
Ruccolasalat

Legg laksen i alminiumsfolie. Skjær snitt i laksen og putt i blåmuggost. Riv eller skjær parmesan for å ha over. Litt sitronpepper og salt. Legg ruccola på toppen og lukk aluminiumsfolien til en pakke. Stekes i ovnen ca 200 grader i ca 20 min.

I påska lagde jeg denne turvarianten:
Lagde porsjonspakker av laksen.
I tillegg kutta jeg opp gulrøtter og poteter og hadde i pakkene.
Grilles på bålet/grillen i 20-25 min.

(bildet er tatt før steking)

1 kommentar:

  1. Må bare komme med en utrolig god oppskrift til ØL!!
    Diabloegg:
    Hardkok eggene og del dem i to. Ta ut eggeplommene og bland dem med ristet pinjekjerner, dijonsennep, smør, finhakket rødløk og gressløk,salt og pepper. Fyll eggehvithalvdelene med 1/3 Tabasco og fyll på med eggeplommemassen. MÅÅÅ serveres med duggfrisk kald øl.

    SvarSlett

Hyggelig at du har lyst til å kommentere.
Det ble dessverre så mye spam-kommentarer at jeg må sette på ordbekreftelse, håper det ikke er for irriterende.
Takk.