onsdag 4. februar 2009

Torskesmørje

Denne oppskriften har jeg fått av Lisbeth inne på Hobbyboden. En superenkel og god hverdagsmiddag.

ca 4 porsjoner

400-600 g torsk
1 glass ekstra krydret Dolmio pastasaus
1 boks rømme
1 finhakket purreløk
ost

Skjær torsken i biter og legg i ildfast form. Bland dolmiosaus, rømme og purre. Hell blandingen over torsken. Ha ost på toppen.
Stek på 180 grader i 40-45 min.

Serveres med pasta eller baguetter, eller kanskje litt salat?


Siden jeg bruker frossen fisk så blir det lett litt mye væske, har derfor planer om å legge pastaplater i forma neste gang for å fange opp litt av væsken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hyggelig at du har lyst til å kommentere.
Det ble dessverre så mye spam-kommentarer at jeg må sette på ordbekreftelse, håper det ikke er for irriterende.
Takk.