Når kjøleskapet viser seg å inneholde yoghurt utgått på dato, epler som begynner å bli myke og litt fro mye smør, ja da blir det muffins.
Antall: glemte å telle, men svær porsjon, så 40 stk?
6 egg
4 dl sukker
3 beger yoghurt
4 små epler, skrellet og revet
300 g smør, smeltet
100 g sammalt hvete
100 g havregryn
4 ts bakepulver
ca 500 g hvetemel - her må du se an hvor tykk røra blir
strø litt kanel på toppen av hver muffins
Bland egg og sukker. Rør inn ingrediensene en etter en.
Stekes på 170 grader i ca 15-25 min
Steketiden varierer avhengig av hvor store muffinsformer du bruker. Sjekk underveis. (Jeg bruker 15 min på de minste, 20 på store og 25 på "brødformene")
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Hyggelig at du har lyst til å kommentere.
Det ble dessverre så mye spam-kommentarer at jeg må sette på ordbekreftelse, håper det ikke er for irriterende.
Takk.