fredag 5. juni 2009

Lunsjmuffins

Perfekt i matpakka, men aller best litt varm :-)

ca 25 små muffins

3 dl hvetemel
3 dl sammalt hvete, grov
2 ts bakepulver
1 ts salt
1/2 ts rosmarin,
1/2 ts oregano,
1 ts timian
pepper
4 egg
1 boks kesam

Rosmarin, oregano og timian knuses sammen i en morter, hvis man gidder.
Rør sammen det tørre, ha i egg og kesam og rør sammen.

Fyll:
1 rødløk
1 paprika
1/2 purre
1 boks skinke/kalkunskinke

Kuttes i bittesmå biter (raskt og enkelt i en kjekk hakker fra Tupperware).
Surr i stekepanna til det blir mykt.

Rør fyllet inn i røra og fordel røra i muffinsformer (hever seg ikke så mye så kan godt ta mer enn vanlig, 2 rosa spiseskjeer) Legg ei osteskive på toppen av hver muffins. Stekes ved 200 grader i ca 20 min.

1 kommentar:

Hyggelig at du har lyst til å kommentere.
Det ble dessverre så mye spam-kommentarer at jeg må sette på ordbekreftelse, håper det ikke er for irriterende.
Takk.