Nå kan påska bare komme, jeg er klar for skituren!
Kakao, appelsin og sjokoladeknekkebrød.
Eller mulig disse sorterer under benevnelsen kjeks?
4 dl sammalt hvete
4 dl store havregryn
2 dl solsikkekjerner
1 dl sesamfrø
1 dl linfrø
1 ts salt
7 dl kaldt vann
1 stor teskje honning
200 gram mørk sjokolade (ser ingen grunn til å begrense seg)
1 neve rosiner
Varm bittelitt av vannet og rør ut honningen i det.
Knus sjokoladen i småbiter.
Ha alt sammen i en bolle og rør sammen.
Fordel på to bakeplater med bakepapir.
Rutes opp i passe biter før steking. Eller hvis det er litt for rennende, stek et par minutter før det rutes opp.
Stek begge brettene samtidig på (varmluft hvis du har) ca 160 grader i 70 minutter.
Bytt om brettene etter halv tid.
Hvis du ønsker dem litt mer som seige kjeks så steker du bare litt mindre.
PS. Nei, selv om de er gode så erstatter de IKKE Kvikk-lunsjen....
Fikk vann i munnen nå. Ønsker deg en flott påske når den tid kommer :)
SvarSlettTusen hjertelig, disse må prøves!
SvarSlettBakte 'vanlege' knekkebrød i går, og var veldig nøgd med dei.. Trur jammen eg må baka desse til neste gong me skal på tur, for eg er sikkar på at desse slår det meste, untagen kvikk-lunsj kanskje ;)
SvarSlettTakk.
SvarSlettIngenting slår Kvikk-Lunsj på tur :-)
Hei! Kan jeg få bruke bilde av barbidokkekaka di og linke tilbake til deg? Siw Eriksen, siwpeder@hotmail.com
SvarSlettNei, det blir lenge til jeg også bytter ut kvikklunsj med knekkebrød! Disse sprø frøknekkebrødene er virkelig gode!
SvarSlettNam
SvarSlett