mandag 14. mars 2011

Tunfisksalat med potet

Denne smaker best når jeg og pappa lager den, sa storesøster. Vel, da er det vel like greit at mor holder seg unna og bare dukker opp når det skal spises. God er den ihvertfall og poteten gjør at den blir litt mer mettende enn vanlig grøntfôr.


5 porsjoner

2 bokser tunfiks (jo dyrere boks, jo bedre smak)
5 kokte poteter
1 pakke sukkererter
1 romanosalat
4-8 ss aioli (kommer an på hvor mye man liker)
salt og pepper
godt brød

Del den kokte poteten i biter. Sukkerertene kan også kuttes i mindre biter hvis man orker. Salaten rives i små biter. Bland alt sammen i en bolle med aioli, smak til med litt salt og pepper.

Serveres med godt brød og litt godt smør.

1 kommentar:

  1. heihei! :) Ser deilig ut! :)

    Så koselig du vil være med på giveawayen :) Masse lykke til!! :)

    mvh siv anita, swimzy

    SvarSlett

Hyggelig at du har lyst til å kommentere.
Det ble dessverre så mye spam-kommentarer at jeg må sette på ordbekreftelse, håper det ikke er for irriterende.
Takk.