fredag 5. august 2011

Hyttevafler

På hytta blir man ofte litt mer kreativ i ingrediensbruken, da man sjelden har det man egentlig skulle hatt. Men at de falt i smak er helt sikkert.


ca 10 plater

4 egg
4 ts sukker
1 boks litago vaniljeyoghurt
3 dl lettmelk
hvetemel
2 ss smør

Rør egg og sukker litt.
Tilsett yoghurten og melka og rør rundt.
Rør inn mel til du synes røra er passe tykk. (Jeg bruker ganske tykk røre)
Smelt smøret og rør det inn.
La røra svelle i 20-30 min før den stekes.


To gode venner lager vafler.
Og utrolig nok klarte de å være så enige at ingen røre havnet utenfor bollen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hyggelig at du har lyst til å kommentere.
Det ble dessverre så mye spam-kommentarer at jeg må sette på ordbekreftelse, håper det ikke er for irriterende.
Takk.