Denne retten liker både mor og datter. Utfordringen er at mor vil ha den mild og datter sterk, så sterkheten avgjøres av hvem av oss som lager den.
1 dl ris
1 løk
1/4 purreløk
1 paprika
1 boks kidneybønner
1 boks mais
1 ss tacokrydder (eller mer hvis du vil ha den sterkere)
1 paprika
1 boks kidneybønner
1 boks mais
1 ss tacokrydder (eller mer hvis du vil ha den sterkere)
1/2 dl vann
1 ts karri (eller mer)
1 ts karri (eller mer)
Serveres med:
Rømme
Salat
Pitabrød
Lag risen.
Kutt løk og varm i panna.
Kutt purreløk og paprika og paprika og ha i.
Skyll kidneybønnene i vann og ha disse oppi panna når løk og paprika er blank.
Ha oppi maisen.
Dryss over tacokrydder og rør inn. Tilsett 1/2 dl vann og kok denne inn (eller til du synes det ser ut som det er kokt nok)
Tilsett den kokte risen.
Rør inn karri.
Blandingen kan spises alene eller fyll den med litt salat i et pitabrød.
Med eller uten en dæsj rømme kommer an på om du synes den ble så sterk at du er nødt til å mildne den litt.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Hyggelig at du har lyst til å kommentere.
Det ble dessverre så mye spam-kommentarer at jeg må sette på ordbekreftelse, håper det ikke er for irriterende.
Takk.