4 skinkebiffer (svin)
1 squash
1 gul paprika
6 sjampinjonger
10 sukkererter
1 pose Blue Dragon saus (som regel den som har gått ut på dato, eller den rosa hvis Astrid får bestemme :-)
salt, pepper, kryddermix
Kutt opp grønnsakene i store biter. Stek dem hver for seg til de blir litt myke, deretter puttes de alle i panna med litt vann og saus og kokes akkurat passe lenge (dvs enten for kort eller alt for lenge :-)
Stek skinkebiffene, krydre med salt, pepper og kryddermix (f.eks lime).
1 squash
1 gul paprika
6 sjampinjonger
10 sukkererter
1 pose Blue Dragon saus (som regel den som har gått ut på dato, eller den rosa hvis Astrid får bestemme :-)
salt, pepper, kryddermix
Kutt opp grønnsakene i store biter. Stek dem hver for seg til de blir litt myke, deretter puttes de alle i panna med litt vann og saus og kokes akkurat passe lenge (dvs enten for kort eller alt for lenge :-)
Stek skinkebiffene, krydre med salt, pepper og kryddermix (f.eks lime).
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Hyggelig at du har lyst til å kommentere.
Det ble dessverre så mye spam-kommentarer at jeg må sette på ordbekreftelse, håper det ikke er for irriterende.
Takk.