Nå er ikke fryseren på disse amerikanske kjøleskapene så store, men du verden så mye rart som av og til dukker opp. Ei tynnribbe fra jul, eller var det forrige jul? Vel, den egner seg nok svært lite som julemat neste jul, men vi har da en heftig grill.....
Nåja, det ble svidd svor :-)
Tynnribbe
Ønsket barbequesaus - (Grillkongen Craig Whitson på Rema)
Dagen før:
Salte og peppre ribba.
Time før grilling:
Smør inn ribba med barbequesaus.
Grilling:
Grill den litt på hver side.
Pakk den inn i aliminiumsfolie.
Grill den i 1-1,5 timer.
Ta av folien og grill litt på hver side.
Hvordan få sprø svor aner jeg ikke, men sprø svor i slutten av mai? Ikke noe vi savnet ihvertfall.Serveres med potetstappe, grillede sjampinjonger og sennepssaus.
Hi hi, godt du ikke lar deg binde av tradisjoner!
SvarSlettHmmm, dette var ikkje dumt...Trur vi har ei ribbe i frysaren vi og:0)
SvarSlettAt ribba ble brent skyldes nok at du smurte på BBQ sausen FØR grillingen. Er mye sukker i BBQ saus og det karamelliserer svært lett og brennes svart før en får snudd seg. Ribbe på grill er en høydare. Husk å bruke BBQ saus helt på slutten av grillingen. Ellers funker en standard spare-ribs rubb glimrende også på ribba.
SvarSlettTakk for tips, dette skal vi prøve neste gang.
SvarSlett