søndag 29. mai 2011

Spinatsmør til grillet laks

Hva med litt smør istedet for saus til den grillede laksen?


Antall porsjoner ca 10? Kommer litt an på hvor godt man liker smør.

100 g usaltet meierismør
20 gram babyspinat
1/2 plante gressløk
2 ss olivenolje
1 sitron
salt

Forvell spinat og gressløk. Dvs. jeg koker opp vann i vannkokeren og heller over spinat og gressløk, lar det ligge i 1 min før jeg avkjøler med iskaldt vann.

Spinat, gressløk og olje moses til puré i stavmikser/blender eller lignende.
Pisk smøret.
Rør sammen smør og grønt.
Smak til med saften fra sitronen og litt salt.

1 kommentar:

  1. Heihei!! :) Dette smøret ser spennendes ut, det må prøves ut nå i helga når vi skal grille:)
    Takk for flott oppskrift!

    klem fra swimzy`s matblogg

    SvarSlett

Hyggelig at du har lyst til å kommentere.
Det ble dessverre så mye spam-kommentarer at jeg må sette på ordbekreftelse, håper det ikke er for irriterende.
Takk.