søndag 1. april 2012

Fiskesuppe med gulrot og potet

Vi er veldig glade i supper, de kan lages dager i forveien og varmes opp når man trenger dem. Denne fiskesuppa er en god hverdagsmiddag.


ca 5-6 porsjoner

6  gulrøtter
6 poteter
3  løk
1 1/2  purre
1 1/2 ss  smør
9 dl vann
4 1/2 dl melk
6 ss  tomatpuré
800 g  torskefilet
1 1/2 ts karri
3/4 ts  sukker
3 ts salt
3/4 ts  pepper

Kutt grønsakene i små biter.
Skjær torskefileten i biter.
Smelt smøret i kjelen og fres grønnsakene.
Ha i vann, melk og tomatpurè.
Småkok i 5 min.
Ha i fiskebitene.
Skru ned temperaturen og trekk fisken i 10 min.
Prøv å unngå å røre for mye ellers faller fiskebitene fra hverandre.
Smak til med karri, sukker, salt og pepper.

1 kommentar:

  1. Hei! Den suppa hørtes veldig god ut! Den fikkjeg lyst til å prøve

    Ha en fin dag videre!

    SvarSlett

Hyggelig at du har lyst til å kommentere.
Det ble dessverre så mye spam-kommentarer at jeg må sette på ordbekreftelse, håper det ikke er for irriterende.
Takk.