tirsdag 4. mars 2008

Uncle Ben's Chinese Sweet & Sour

Liker godt Sweet & Sour saus, men det blir litt stusslig med kun ferdigglasset :-) Her er en variasjon for å piffe opp maten.

ca 4 porsjoner

1 glass Uncle Ben's Sweet & Sour
300 g strimlet svinekjøtt
2 gulrøtter
1/2 rød løk
1 paprika
4 stilker selleri
1 neve sukkererter

Kutt opp alle grønnsakene, bortsett fra sukkerertene. Deretter er det to måter å steke grønnsakene på:
1. stek hver sort for seg selv
2. start med det som tar lengst tid å steke og deretter putt oppi etter hvor lenge de trenger å stekes.
Metode 1 er i 90% av tilfellene mest vellykket.
Stek svinekjøttet.
Bland svinekjøtt, grønnsaker og sausen.
Ferdig!

Serveres med ris.

1 kommentar:

Hyggelig at du har lyst til å kommentere.
Det ble dessverre så mye spam-kommentarer at jeg må sette på ordbekreftelse, håper det ikke er for irriterende.
Takk.