søndag 4. september 2011

Salmalaks med soyasaus

Aldeles nydelig. Kan fisk bli bedre enn dette?


1 salmalaks
2 dl soyasaus
2 vårløk
1 chili
1 sitron

Finhakk vårløk og chili. Ha dette oppi soyasausen og skvis saften av en sitron oppi.
Skjær salmalaksen i skiver.

Lakseskivene nytes med litt soyasaus på.

3 kommentarer:

  1. Utrolig godt ja!!!! Det man også kan er å skjære opp salamlaks marinere den i olje, appelsinsaft, revet appelsinskall og koriander. Inn i ovnen 120 grader i 5 min. Severver med denne blandingen; most avokado, limesaft og smak til med rømme.

    hmmmmmmm...... :-)

    SvarSlett
  2. Jeg tror jeg må på butikken og shoppe i dag. Dette hørtes nydelig ut.

    SvarSlett
  3. det måste jag nog prova men är inte lika bortskämd som er med pinfärsk lax!
    Ska till Oslo och jobba om någon vecka och får passa på då att äta, även om jag nu inte kan laga mat direkt så där jag bor :)

    SvarSlett

Hyggelig at du har lyst til å kommentere.
Det ble dessverre så mye spam-kommentarer at jeg må sette på ordbekreftelse, håper det ikke er for irriterende.
Takk.