Bunn:
200 g smør
1 liter vaniljesaus
300 g sukker
2 ts vaniljesukker
6 ts bakepulver
600 g hvetemel
100 g sammalt hvete
Smelt smør (bruk en såpass stor kjele/bolle at du får plass til vaniljesausen). Rør vaniljesausen inn i smøret.
Ha alt det tørre i en bolle og bland.
Hell smør og vaniljeblandingen oppi det tørre og rør rundt.
Smør langpanna godt og hell røra oppi. Hvis det ser ut til å bli mye ikke bruk hele røra, hell litt i ei lita form og stek for seg selv.
Stekes på 175 grader i 25-30 min
Glasur:
300-500 g Melis
Bland melisen med bittelitt vann og konditorfarger. Her har jeg brukt Wilton farger kjøpt på Jernia.
Ønsker alle en riktig fin 17.mai!
Åh, den ble skikkelig flott! Takk for oppskrift og inspirasjon :-)
SvarSlettPludrehanneklem