torsdag 25. februar 2010

Hverdagspannekaker

Disse pannekakene er selvsagt ikke like gode som de med masse smør, sukker og helmelk. Men når ungene har lyst på pannekaker og kjøleskapet kun inneholder skummet melk så blir det slike.


ca 10 pannekaker

3 egg
20 g sukker
1/4 ts salt
1/5 l skummet melk
1 neve havregryn
2 ss smør
hvetemel til ønsket tykkelse

Rør sammen egg, sukker og salt. Hell oppi melk og rør rundt. Ha oppi havregryn.
Deretter tilsettes hvetemel litt etter litt til passe tykkelse.
Smelt smøret i mikroen og tilsett til slutt.
La røra svelle i 20 min hvis man har tid.

Serveres med syltetøy og brunost.

1 kommentar:

  1. Yum yum. Pannekaker er godt! Har aldri smakt pannekaker med brunost, så det må testes neste gang slike står på menyen.

    SvarSlett

Hyggelig at du har lyst til å kommentere.
Det ble dessverre så mye spam-kommentarer at jeg må sette på ordbekreftelse, håper det ikke er for irriterende.
Takk.